Eindelijk in China - Aankomst in China

 

Al onze Au-Pairs vliegen eerst naar Peking om deel te nemen aan onze intensieve trainingsprogramma. Bij de aankomst wordt u opgehaald van het vliegveld door een van onze medewerkers. Er zijn 2 opties: woont je gastgezin in Beijing, dan gaat u eerst 2-4 dagen naar uw gastgezin om ze beter te leren kennen. Daarna ga je alsnog naar het trainingsprogramma. Woont je gastgezin in een andere stad, zult u eerst het trainingsprogramma volgen en vervolgens gaat u naar de stad van uw gastgezin reizen. Natuurlijk brengt deze reis geen kosten voor u mee. Nadat u bent aangekomen in de stad van het gastgezin, gaat u met uw leidinggevende naar het registratiekantoor(meestal een politiebureau) om je in te loggen/registreren bij de universiteit.

  1. Aankomst in Beijing: Je wordt opgehaald door uw leidinggevende.
  2. Uw Intensieve Trainingsprogramma voor Au Pairs zal worden gehouden.
  3. Het leven in het gastgezin begint.
  4. Je gaat je aanmelden bij een registratie kantoor voor de universiteit samen met je gastgezin en / of leidinggevende(medewerkers van Star Exchange).
  5. U beslist of u uw verblijf wilt verlengen of dat u naar huis keert.
  6. Denk na over uw toekomst plannen in China. Of boek een vlucht naar huis(samen met uw leidinggevende)


De voorwaarden van subsidies van de vluchten zijn afhankelijk van de lengte van uw verblijf. Hieronder vindt u een overzicht:

  • avanaf 12 maanden: gratis retourvlucht
  • 6-11 maanden: gratis terugvlucht
  • 3-5 maanden: € 300 subsidie

Er dient echter te worden opgemerkt dat speciale diensten of zelf toegebrachte overdrachtskosten niet kunnen worden overgenomen door Star Exchange.