Sollicitatie Verloop - Aanvraag

 

Hier volgen de stappen voor de aanmelding als Au Pair in China.

 

Overzicht

1. Vul onze vragenlijst in het Engels (in het start menu "Registreren"). De vragen helpen ons om het meest geschikte gezin voor je te vinden.

2. Schrijf een korte sollicitatiebrief in het Engels voor je toekomstige gastgezin.

3. Voeg 5 tot 10 foto's van jou die je aan de familie wilt laten zien (beter een foto met kinderen). Aan het eind van die pagina staat hoe je dat moet doen.

4. We moeten gescande documenten van je hebben zoals: paspoort (als je dat niet hebt, ID-kaart of rijbewijs) en titels / certificaten van uw Engels diploma. (Dit vind je ook aan het einde van de pagina).

5. Om alles goed te laten werken, moet u de samenwerkingsovereenkomst op de link (onderaan de registratie pagina) te accepteren.

6. klik "Verzenden".

7. U ontvangt een email van Star Exchange, met een bevestiging dat alles succesvol is aangekomen en dat het geaccepteerd is.

8. Als uw aanvraag is geaccepteerd, zullen wij u dit laten weten met een tweede e-mail (meestal minder dan een week).


Vanwege de grote vraag, raden wij u aan om uw verzoek als Au Pair 4 maanden van te voren aan te melden. Het beste zou zijn als je al een geldig paspoort had, geldigheid tot ten minste acht maanden en 8 gratis pagina's die nog steeds beschikbaar zijn. Ook zal uw kennis van het Engels Getest worden in een Skype gesprek met de medewerkers van Star Exchange.

U kunt de lijst met documenten die van toepassing zijn vinden onder het hoofdkopje "Downloads".

Alle gegevens en beelden worden uitsluitend gebruikt voor het bemiddelingsproces, en zullen onmiddellijk na de voltooiing van het programma of indien de aanvraag niet wordt geaccepteerd verwijderd worden.