Home - Ons programma

 

Kortom, iedereen die voldoet aan de volgende eisen kunnen deelnemen aan de Star Exchange Au-Pair-programma in China. Omdat dit programma wordt aangeboden in heel Europa, raden wij u aan uw verzoek voor deelname aan het programma Star Exchange vier maanden voor vertrek te maken. 

Hieronder volgen de eisen voor de deelname aan het programma:

 

  • Je moet tussen de 18 en 29 jaar:

Je zult worden ingeschreven als student aan een universiteit, hiervoor moet je minstens 18 jaar oud zijn. Families willen vaak jongere Au-Pairs hebben. Als u niet voldoet aan de leeftijdscriteria, kunt u uzelf alsnog inschrijven, wij zullen ons best doen om u een verblijf als Au Pair in China te geven.

 

  • Je moet in goede gezondheid verkeren:

Een goede gezondheid is een voorwaarde om China binnen te komen en voor de inschrijving voor een universiteit. Het is dan ook begrijpelijk dat gastgezinnen niet willen dat hun kinderen gevaar lopen. Daarom moet u geen besmettelijke ziekten hebben op het moment van uw verzoek. Allergieën en astma zijn geen uitsluitingscriterium.

 

  • Je moet een goede kennis van de taal Engels hebben:

Het eerste ding dat gezinnen willen is dat hun kind Engels leert. Want niet alleen is de lingua franca van het bedrijfsleven, maar ook omdat het een essentieel onderdeel van het bewijs van toegang tot de instellingen voor hoger onderwijs in China is. Uw kennis van het Engels moet worden aangetoond met diploma's en certificaten, en zullen willekeurig worden gecontroleerd door onze medewerkers in Skype gesprekken.

 

  • Je moet dol op kinderen en open-minded zijn:

Hiermee bedoelen we dat we ervan uit gaan dat u goed en graag met kinderen over weg kunt. En in staat bent om nieuwe regels te leren zonder gevaar voor de slechte gewoonten en deze te gebruiken zonder tegen argumenten. Als u aan deze eisen niet voldoet, raden wij u aan om u niet in te schrijven. Wij stellen het erg op prijs als u hiervoor begrip toont.

 

  • Je moet bereid zijn om 25 uur per week te werken:

Vanwege de relaxte sfeer die het gastgezin biedt, is het soms het geval dat de Au-Pair vergeet zijn verplichtingen ten opzichte van het huis en familie te doen doordat hij/zij meer gericht is op uitgaan, reizen en het maken van vrienden. Dat kan toch niet! Jouw gastgezin heeft u de mogelijkheid gegeven om dit programma uit te voeren en betalen een fortuin voor u. Daarom verwachten wij dat iedereen zich aan de regels houdt.