Sollicitatie Verloop - Skype Gesprek

 

Na het uitwisselen van enkele e-mails bij het Skype gesprek met het gastgezin. Zijn er een aantal belangrijke punten die het proces vertegenwoordigen, u zult het gastgezin voor het eerst zien en spreken in het Skype gesprek. Indien het gastgezin niet vloeiend Engels spreken, zal een van onze collega's aanwezig zijn om het gesprek zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Het is normaal als er communicatieproblemen zijn, dit heb je vaak met het eerste gesprek omdat iedereen moet wennen aan de verandering van accent.

Het Skype gesprek is de laatste hindernis om te gaan werken als Au Pair. Daarna gebeurt alles heel snel. Je moet zorgen dat alle documenten klaar liggen en dat alles geregeld is. Ondertussen, moet je het contact met het gastgezin niet verliezen

U kunt de familie op elk moment weigeren. Je gaat onder hetzelfde dak voor een lange tijd wonen. Hierdoor moeten er geen wantrouwen ontstaan bij beide partijen, want ze hebben veel geld in u geïnvesteerd. Zelfs als alles mis gaat met de familie ben je altijd van harte welkom om van familie te wijzigen of in het ergste geval te annuleren. Meer hierover is te vinden onder het hoofdkopje "Eindelijk in China".

Houd er rekening mee dat het absoluut noodzakelijk is voor het bedrijf om een paspoort, een bewijs van goed gedrag en een medisch attest waaruit blijkt dat je geen gevaarlijke besmettelijke ziekten hebt(zoals hepatitis of aids) te ontvangen.