Eindelijk in China - Taalcursus Mandarijn

 

Star Exchange zorgt ervoor dat alle Au Pairs bij de rijksuniversiteiten in de buurt van hun woonplaats een cursus Mandarijn kunnen volgen. Je begeleider zal u helpen met het inschrijven bij de universiteit

Deze taalcursus is beschikbaar in de tijden van de universiteit, in de middag van maandag tot vrijdag. Elke dag zult u 4 lessen van 45 minuten volgen, onder begeleiding van een professionele leraar. Voor het lesmateriaal hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit wordt voor u geregeld.

Chinees Mandarijn telt meer dan 1.1 miljard sprekers. Deze taal is net achter Engels de taal van de internationale communicatie. De Chinese karakters worden in meer plaatsen gebruikt zoals: Japan en Singapore. Wilt u later werken in het Chinese bedrijfsleven zoals: techniek, rechten of bedrijfskunde dan is het spreken van Mandarijn een grote garantie op een baan.

In het Chinese onderwijssysteem zijn er 3 soorten universiteiten: openbare universiteit, privé-universiteiten en prestatiegerichte universiteiten. Het algemene niveau van het onderwijs is zeer hoog in deze scholen en kan voor u zeer waardevol worden in de toekomst.

Houd er rekening mee dat het semester vergoeding moet worden betaald. Als u speciale verzoeken hebt die betrekking hebben tot de studie of de locatie, kunt u dit beter voor uw aanvraag bespreekbaar maken met uw begeleider. Als u wilt veranderen in een latere semesters, dan kunnen er eventuele extra kosten aan verbonden zitten. Deze kosten zullen voor uw eigen rekening zijn.