Eindelijk in China - Zorg

 
Een overzicht van onze diensten op de site:

 • Ophalen van het vliegveld en hulp bij het regelen van de vlucht
 • Au Pair intensieve opleiding/cursus
 • Ondersteuning bij het aanmelden bij een universiteit
 • Hulp bij recreatieve plannen of boeken van een reis
 • Indien nodig, ondersteunen bij verandering van het gastgezin
 • 24/7 hulpdienst
 • Indien nodig, ondersteuning bij het daaropvolgende plannen in China
 • Hulp bij het boeken van de terug vlucht

De eerste drie punten zijn in detail uitgelegd in het vorige menu.

 

Hulp uw plannen, boekingen of reizen in je eigen tijd

China behoord tot een van de drie populaire bestemmingen in de wereld. Hierdoor willen we u graag helpen om in uw vrije tijd reizen te maken.

China heeft 18 klimaatzones, enorme bergen, brede en lange rivieren, grote meren, steppen en de woestijn, kust en jungle. Ook heeft China veel levende planten en meer dan 6000 soorten gewervelde dieren. Ook leven de volgende dieren in China: de tijger, de panda, apen, krokodillen en kamelen. Ook is China het derde rijkste land van de wereld. De geschiedenis van China is een van de oudste ter wereld en je kunt honderden boeddhistische tempels, kloosters, paleizen of de oude pre-christelijke begraafplaatsen dynastieën bezoeken. In China zijn de twee grootste steden van de wereld: Chongqing en Shanghai, ook staan hier tien van de hoogste gebouwen van de wereld. Er is genoeg te zien en te doen!

China is ook een zeer veilig land. De infrastructuur is in de afgelopen decennia uitgebreider dan in enig ander land in de wereld en is in het algemeen zeer modern. De meeste grote steden hebben een eigen vliegveld.

 

Ondersteuning voor veranderende gezinsstructuren, in voorkomend geval, en hulpdiensten 24/7

Als er iets misgaat, er is iets met je gezondheid of je hebt de bus of trein gemist. Kunt u altijd contact opnemen met een medewerker van Star Exchange. Ook zult u het telefoonnummer van uw begeleider krijgen, zodat u deze altijd kunt bereiken.

 

Indien nodig, ondersteunen we u bij het daaropvolgende plannen in China

Als je langer wilt blijven in China, zijn wij er ook voor u. Voor het reizen door China heeft u een toeristenvisum nodig. Deze kunt u aanvragen altijd aanvragen, dit kan zonder eerst te emigreren. Maar let erop dat u deze maar 1 keer kunt wijzigen. Het is in ieder geval het beste om uw leidinggevende zo vroeg mogelijk te informeren over uw plannen in China.

Net als bij de heenvlucht, helpen wij u uw terugvlucht te boeken.
De voorwaarden van subsidies van de vluchten zijn afhankelijk van de lengte van uw verblijf. Hieronder vindt u een overzicht:

 • vanaf 12 maanden: gratis retourvlucht
 • 6-11 maanden: gratis terugvlucht
 • 3-5 maanden: € 300 subsidie

Er dient echter te worden opgemerkt dat speciale diensten of zelf toegebrachte overdrachtskosten niet kunnen worden overgenomen door Star Exchange.